NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dia de la Dona amb cites esportives en duatló, cursa i escacs

Prop de 3000 persones participen aquesta setmana de la programació esportiva entorn al 8 de març

Aquesta setmana del “Dia de la Dona” Ontinyent viu una autèntica festa de l’esport i especialment de l’esport femení on prop de 3000 persones participaran en les diferents activitats impulsades per l’Ajuntament o organitzades amb la seua col·laboració. A nivell competitiu tindran lloc el X Duatló d’Ontinyent, la III Cursa de la Dona i una jornada de tecnificació de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

Aquest dissabte de vesprada 800 atletes participaran al X Duatló d’Ontinyent arribats de tota la Comunitat Valenciana, que competiran en dues modalitats: Super Sprint i Sprint. El circuit a peu serà pel barri del Llombo i la part de bicicleta es farà en direcció a Fontanars dels Alforins.

El diumenge a les 10´30 serà el torn de la Cursa de la Dona on ja hi ha més de 1500 dones inscrites. Encara hi ha de temps fins

demà dijous a les 12 de la nit al web www.mychip.es. La cursa té un recorregut urbà de 5 quilòmetres i es comptarà amb un punt violeta i es llegirà un manifest.

També el diumenge el CEIP Martínez Valls acollirà una de les sis jornades de tecnificació que la Federació Valenciana celebra a l’any. Acudiran prop de 80 persones i entre el professorat hi haurà mestres internacionals. A més de 10 a 13 hores hi haurà jornada de portes obertes del club d’escacs d’Ontinyent.

Vinculades al món de l’esport i incloses a la programació del 8 de març trobem altres activitats com la del dissabte al poliesportiu: una sessió fotogràfica de dones esportistes d’Ontinyent a partir de la qual s’elaborarà una gran foto-mural.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.