NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vicent Bernabeu aconsegueix el primer premi al 16è concurs de música festera de l'Olleria

El compositor d?Albaida guanya amb el pasdoble "Ad terram"

Aquests són els primers acords d’ “Ad Terram”, a la Terra, del compositor d’Albaida Vicent Bernabeu que s’ha proclamat guanyador al setzè concurs de música festera Francesc Cerdà de l’Olleria dotat amb 2000 euros; un pasdoble a mode de rapsòdia.

Per a composar-lo es va inspirar en una melodia popular d’Albaida que es tocava quan els quintos anaven a la mili.

Vicent ja va participar en l’edició del 2017 amb un pasdoble contrabandista sense arribar a ser finalista.

Fou el dissabte 29 de febrer quan el teatre Goya de l’Olleria acollia el concert del 16è concurs i el lliurament de premis com sempre organitzat per la regidoria de Cultura

conjuntament amb la Junta Central de festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical Santa Cecília; una cita ineludible al calendari cultural del municipi després de 16 anys.

29 obres es presentaren en aquesta edició en modalitat de pasdoble, la segona convocatòria amb més obres presentades de la història del concurs.

Al concert es varen interpretar els quatre pasdobles finalistes. El quart premi fou per a “Pecli” d’Azael Tormo amb 250 euros; el premi del públic valorat en 500 euros va anar a parar a “Embrujo” de Francisco Manuel Castillo; dotat amb 100 euros el segon premi va recaure en “En Clarejar” de David Postiguillo i el guanyador  ja el coneixem.

Vicent va començar de ben xicotet al món de la música al poble de la mà de son pare i el seu oncle, seguint amb els estudis al conservatori de Carcaixent i arribant al món del jazz i la composició.

Composicions sobretot creades per a la festa de Moros i Cristians d’Albaida com “Melody i Olé” del 2016, pasdoble andalús dedicat a Melody Bernabeu i la seua esquadra olé de la Filà Cordoveses o una marxà cristiana per als Muntanyesos al 2018.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.