NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La falla República Argentina s'emporta el premi al millor ninot de Xàtiva

I en infantil s'imposa Selgas-Tovar que competeix en secció primera

Aquest ninot de l’artista “Què calor fa en Falles” de la falla República Argentina s’ha convertit en el millor ninot de Xàtiva i serà indultant, salvant-se de les flames del 19 de març. Concorre en secció especial mentre que el guanyador en infantil ho fa en primera secció, recaient en la falla Selgas-Tovar de l’artista JJ. García, una aposta arriscada que ha donat els seus fruits. El monument està dedicat al teatre i als còmics.

En infantil el primer premi de la secció especial se l’emporta la falla Espanyoleto amb aquest ninot de l’artista Juan Rubio i amb la natura com lema del monument d’enguany.

En falles grans Abú Masaifa s’estrenava en secció primera aconseguint imposar-se a la resta de competidors mentre que en infantil aconseguia el segon d’especial.

La inauguració de l’exposició del Ninot tenia lloc a la Sala de les Columnes Casa de Cultura després de la Crida on van acudir les falleres majors, membres de la corporació, representants de la Junta Local i de totes les comissions. Estarà oberta fins el proper 15 de març, dia de la plantà on hauran ja de lluir al seu monument corresponent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.