NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els estudiants del CEIP Crist del Miracle celebren el Dia de l'Arbre

Amb la plantació de 55 moreres en diverses ubicacions de la localitat

Per commemorar el Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana la Llosa de Ranes ha programat iniciatives per tal de fomentar el respecte al medi ambient i reforestar algunes zones de la localitat. En total han sigut 55 arbres els que s’han plantat a la localitat.

Una tasca la de reforestar  portada a terme pels xiquets i xiquetes de totes les edats del CEIP Crist de Miracle. Acompanyats pels operaris Andrés i Paco, els alumnes han plantat 10 moreres al pati del col·legi i en altres ubicacions de la localitat.

Dividits en xicotets grups, cadascun dels xiquets i xiquetes s’ha encarregat d’una tasca; mentre uns feien els forats a terra, els altres agafaven els plantons i anaven

posant-los al seu lloc per a, finalment, regar-los i tapar el forat. Un treball fet en equip que ha fomentat la solidaritat entre els companys.

 Acompanyats pels operaris Andrés i Paco, els alumnes van plantar 10 moreres al pati del col·legi.

El Dia de l’Arbre és un recordatori de la importància de protegir la natura. Els arbres, entre molts altres beneficis, transformen el diòxid de carboni, responsable de l’efecte hivernacle i del canvi climàtic, i ajuden a minimitzar les seues conseqüències com a inundacions, erosió del sòl o la desertificació


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.