NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació de la Cursa de la Dona Vicky Foods

Es celebrarà el diumenge 29 de març, torna a convocar a la societat gandiana

La Casa de Cultura de Gandia ha acollit la presentació de la XIII Cursa de la Dona Vicky Foods que tindrà lloc el diumenge 29 de març baix l’organització del Club d’Atletisme Safor Teika. En l’acte es van donar a conèixer els principals elements de la prova com la samarreta tècnica de fons turquesa, el color elegit per les participants amb el seu vot i detalls violeta, dissenyada per Amanda Cerdá, el circuit, el projecte solidari o la Fira de la Corredora.

Tot i així la cursa va nàixer i roman per a defendre la gran causa que és la de la igualtat.

La primera edició es va celebrar el 27 d’abril de 2009 i va reunir a 400 dones, lluny dels grans números que maneja hui en dia.

El circuit és el mateix que en anys anteriors: 5,9 quilòmetres per Benirredrà al seu primer quilòmetre i la resta pels principals carrers de Gandia. Un dia esportiu però com sempre amb una vessant solidària i comptant, a més amb el patrocini de Vicky Foods.

Per altra banda, la Fira de la Corredora tindrà lloc novament en la plaça del Prado i comptarà un any més amb el repartiment de dorsals, expositors, exhibicions esportives, contacontes i activitats d’animació per a tots els públics. En l’acte, a més es va projectar el videoclip de la cançó “Atletismo” un trap compost per un atleta del dlub, Josuer Armando, de 17 anys on enalteix els valors de l’esport. Un dels moments més entranyables fou la conversa que van mantenir en l’escenari tres dones de diferents generacions que foren desgranant les sues experiències i anècdotes respecte a la Cursa.

Les inscripcions segueixen obertes a un preu de 6 euros (5 euros més 1 euro solidari) fins al 17 de març i del 18 al 25 de març pujarà a 10 euros. Es poden fer de roma telemàtica en la pàgina oficial www.cursadeladonagandia.com i també en punts físics ubicats en Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Dénia, Ondara, Xàtiva i Ontinyent. També existeix l’opció de regalar la inscripció.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.