NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent trau a licitació la II fase de reurbanització del carrer Pintor Segrelles per 432.000 euros

El projecte s'emmarca al Pla d'Eficiència Urbana 2019/2020

L’Ajuntament d’Ontinyent ha licitat per un import de 432.000 euros la Fase II de les obres de reurbanització del carrer Pintor Segrelles, que s’executaran entre els encreuaments amb els carrers José Iranzo i Música Casanova; una intervenció recentment presentada a l'Associació Veïnal del barri de San José i que dóna continuïtat a la primera fase executada al tram adjacent al carrer Martínez Valls, que van suposar una inversió de 277.000 euros en l’any 2018.

El projecte s’emmarca al Pla d’Eficiència Urbana 2019/2020, pla que ha encetat un camí cap a una ciutat més accessible, segura i còmoda per als vianants, on tothom circule amb facilitat i puga gaudir la via pública com a espai de convivència.

Aquesta actuació, que compta amb una subvenció de 110.000€ de l’IVACE, suposarà una sèrie d’intervencions com la renovació de les conduccions d’aigua potable i de fecals; canvi de canonades per altres de fundició; renovació del paviment i les voreres; millora de materials o substitució de l’enllumenat penjat a les parets per fanals ornamentals a conjunt amb els instal·lats prèviament a la zona, amb llums LEDs d’alt flux lluminós.

La intervenció, a més donarà compliment a les recomanacions que s'estableixen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per a la transformació dels encreuaments del barri de Sant Josep en espais compartits, millorant l'atractiu comercial de la zona i el seu entorn.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.