NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent augmenta un 10 per cent les zones verdes en la present legislatura

Augmenta en prop de 50.000 metres quadrats

Ontinyent ha augmentat en prop de 50.000 m2 i un 10% els seus parcs i zones verdes al casc urbà des de l’arribada de l’actual corporació municipal al segon semestre de 2011.

Des de Parcs i Jardins destaca la creació de la Plaça Ovidi Montllor, on s’han plantat 63 arbres de diverses espècies, des de til·lers a gingkos passant per nogueres, magnòlies o prunes d’altres, a més de col·locar-se jocs infantils i altres elements de mobiliari urbà. A més a més, s’han creat fins a 4 parcs per a gossos a la Plaça de la Coronació, el Carrer Sant Rafel, la Plaça Vicent Rodríguez o el recinte firal, 4.600 m2 en total on també s’ha plantat arbrat i habilitat fonts i mobiliari urbà.

Pel que fa a Sostenibilitat, l’actuació més important és la realitzada al Passeig de Benarrai, l’espai que va des de la passarel·la de l'IES de l'Estació fins el parc Vicent Andres Estellés, on amb fons del Pla d’Ocupació 2013 es realitzaven tasques de desbrossament i poda, instal·lació de bancs i mobiliari urbà i plantació de fins a 74 plataneres. El passeig, de 25.700m2, comptarà en breu amb un nou estany de 300m2 adjunt que ajudarà als veïns i veïnes de les finques dels voltants a reduir el risc d’inundacions que pateixen en aquesta zona d’antiga marjal.

En total, Ontinyent compta ara amb 541.175 m2, un 10% més de superfície. A més, al mateix període l’Ajuntament d’Ontinyent ha plantat 1093 arbres, dels quals 240 són reposicions d’exemplars en mal estat o perillosos, i la resta nous exemplars repartits tant a les noves zones verdes com altres consolidades. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.