NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El 3 i 4 d'abril el Gran Teatre acull l'espectacle de dansa intergeneracional Ballem! 2020

Homenatjarà a les creadores del segle XX

Abril és el mes de la dansa i un any més Xàtiva ho celebra amb la cinquena edició de Ballem! Que tindrà lloc els dies 3 i 4 d’abril al Gran Teatre on a partir de les vuit de la vesprada l’espectacle de dansa intergeneracional d’arts escèniques comptarà amb la participació de més de 150 persones, d’entre 3 a 70 anys.

Aquesta cinquena edició homenatja a les creadores del segle XX que van donar a conèixer noves formes d’expressió corporal, enfrontant-se al convencionalisme tradicional del ballet romàntic i influenciant a altres artistes.

El repertori de peces elegides segueix aquesta temàtica i les interpretaran 80 músics del conservatori Luis Milán entre alumnes i professors.

Les entrades es posaran a la venda dues setmanes abans dels espectacles i la recaptació es destinarà a finançar un projecte de dansa inclusiva amb l’assocaició Axatea.

A més de les funcions el Ballem 2020 inclou una exposició dels cartells a la Casa de la Joventut, altre del projecte Dansa Compartida realitzat amb el Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita, aquesta al hall del Gran Teatre; una mostra d’aquest projecte el dimecres 25 de març a les 10´30 també al Gran Teatr i el divendres 3 d’abril a la mateixa hora, una mostra de dansa educativa per a escolars.

Pel que fa al concurs de cartells, la guanyadora  ha estat Alisa Chechuro, de 21 anys i estudiant d’Animació Sociocultural i Turística a l’FP La Costera de Xàtiva.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.