NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les dones esportistes d'Ontinyent protagonitzen una sessió fotogràfica

Per crear un mural que es col·locarà al poliesportiu municipal

Dones de totes les edats i naturals d’Ontinyent es donaren cita el dissabte a les deu del matí al poliesportiu municipal per participar de la nova gran foto mural que es col·locarà a la mateixa instal·lació. L’objectiu no fou altre que visibilitzar i fomentar l’esport femení i com veiem la crida realitzada dies abans per les regidores d’Esports i Igualtat va sortir efecte i la imatge que es crearà serà multitudinària.

Efectivament aquesta sessió fotogràfica continua la línia encetada amb el projecte Esport i Dona i els murals que ja es tenen al poliesportiu on apareixen xiquetes i dones dels clubs esportius locals però en aquest cas s’ha ant més enllà i les protagonistes han sigut les dones en general tant les federades com amateurs.

Una cita inclosa a la programació del Dia de la Dona de les que encara queden moltes per celebrar. Aquest dijous dia 12 a la Sala Gomis a les set de la vesprada arribarà un dels plats forts de la programació amb la conferència de les integrants de “Towanda

Rebels”, un canal de comunicació feminista format per les activistes i actrius Teresa Lozano i Zua Méndez.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.