NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El COR comença a cobrar el fem en La Vall

Els veïns tenen fins el 20 de febrer per a pagar-lo

El Consorci de Residus que des d’agost gestiona el fem dels municipis de La Vall d’Albaida, està enviant el rebut corresponent al període de temps comprés entre l’ú d’agost i el 31 de desembre de 2014. Llars, locals i negocis ja estan rebent estos rebuts, que poden pagar-se a en les oficines de les entitats bancaries autoritzades o en l’oficina de la Diputació de València més propera. A més, els veïns poden domiciliar els pagaments, podent abonar el rebut en dues vegades, en juliol i en agost.

En el cas d’Ontinyent, l’Ajuntament ha decidit no col·laborar amb la Diputació i no ha facilitat el padró actualitzat de la població, així que les gestions i els rebuts començaran a arribar una miqueta més tard. A més, al no tindre esta informació, els tècnics no poden calcular amb precisió les unitats fiscals, així que les tones que genera un municipi es divideixen a parts iguals entre llars, locals i negocis.

Cal recordar que el preu del rebut és diferent en cada poble, ja que es calcula a partir del preu de la gestió per tona de residus, el número d’unitats fiscals de cada municipi i la quantitat de tones de fem produïdes per la població a l’any. D’esta manera s’afavoreix el reciclatge, perquè quan més residus es separen en origen menys tones de fem gestiona el COR.

El Consorci de Residus, que enguany ha rebaixat en poc més d’un euro el preu de cada tona tractada, ha posat en marxa una campanya informativa a través dels mitjans de comunicació comarcals amb la finalitat de recordar el termini per al pagament del rebut. Així mateix, els veïns rebran tríptics informatius on s’explica com funciona la gestió de residus i altres informacions d’interès. També estan previstes xerrades informatives sobre el funcionament del COR, el càlcul de la taxa i el model de gestió de residus en aquells pobles que ho sol·liciten.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.