NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Llosa de Ranes acull un concert de Sarsuela

Interpretat per Marian Soro i Mª Nieves Sáez dins dels actes programats per celebrar el 8 de març

El divendres La Llosa de Ranes va acollir a l'Auditori Mestre Vicent Tortosa un concert de sarsuela, interpretat per la pianista Marian Soro i la soprano Mª Nieves Sáez. Es tracta d’una cita musical englobada dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona.

Aquest concert de sarsuela va delitar als assistents amb un total d’onze peces seleccionades i interpretades amb molta cura i separades en dues parts. Durant la primera , van predominar les peces d’autors forans , sobretot italians, com Caccini, Puccini i Biset. Va ser després del descans quant les artistes van interpretar peces de la terra d’autors com Maestro José Serrano, Chueca o Geronimo Gimenez.

Aquest tipus d’activitats culturals entorn al 8 de març han ocupat la programació al llarg d’una setmana a aquesta localitat i s’han consolidat com una de les cites mes importants per a les dones del municipi.

Una ampla programació que ha comptat amb tot tipus d’esdeveniments, amb tallers, exposicions i commemoracions amb la dona com a protagonista.

Cada vegada mes son els municipis grans i menuts que celebren el Dia de la Dona i es reivindiquen per la igualtat de gènere.

La implicació en la qüestió de la igualtat es fa cada vegada mes patent als municipis i també a la societat on es demanada i reivindica aquest tipus d’esdeveniments que donen visibilitat a la polifacètica dona del segle XXI.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.