NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

+ B Energías, la gasolinera Low Cost introdueix el punt de recàrrega elèctric

el punt electric més potent de la comarca

+ B Energias, la gasolinera Low Cost de Xàtiva ja s’ha convertit en tot un referent al sector on els combustibles més tradicionals es barregen amb els alternatius, menys contaminants. A més moltes són les inversions realitzades als últims temps per l’empresa per seguir les recomanacions de l’agenda 2030 aprovada al 2015 per les Nacions Unides; en aquest sentit s’ha habilitat un punt de càrrega elèctric ràpid de 50 kw, l’única amb aquesta potència en tota la comarca i (tens vídeo) s’han instal·lat plaques solars per a l’autoconsum.

+ B Energías posa així el seu granet d’arena per complir amb l’objectiu número 7 dels 17 que inclou aquesta agenda mundial i que es refereix a la recerca d’energies renovables per allunyar-se dels models intensius de carboni.

A més a més el punt de recàrrega elèctric compta amb 3 connectors el que permet que puguen fer us d’ell dos vehicles alhora.

I més avantatges ja que a través d’una aplicació mòbil el client pot saber si està o no disponible i amb càrregues gratuïtes per al client.

A més de l’app, el client també compta amb una targeta de client, totalment gratuïta que ofereix descomptes directes i la participació en diferents sortejos com entrades per a vore el València CF.

+ B Energías es diferencia així d’altres gasolineres pels seus preus competitius, per una atenció personalitzada de dilluns a dissabtes de 8 del matí a 9 de la nit i pel seu producte de màxima qualitat ja que compta amb el sistema (17´34) de microfiltrat.

Al punt elèctric i al microfiltrat es sumen altres combustibles més respectuosos amb el medi ambient com el GLP, conegut com Autogas.

+ B Energías en Xàtiva, al costat de l’Aldi i la rotonda carretera Alzira direcció hospital.

) I encara es compta amb un servei més, aquest tòtem digital on les empreses poden anunciar-se.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.