NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reunió amb el col·lectiu faller per donar-li suport davant la cancel·lació de les Falles

Tracta temes com el lloguer d'una nau per guardar falles o mostrar el rebuig a les dates de juliol proposades

Anit la seu de la JLF de Xàtiva va registrar un ple total en la reunió extraordinària  on representants de les 19 comissions de la ciutat, traslladaren al consistori i a la junta central els problemes sortits arran de la suspensió de la festa josefina, entre ells l’emmagatzematge dels cadafals que no puguen quedar-se als tallers dels artistes i on l’Ajuntament s’ha compromès a llogar naus per a tal fi. A més a més es va informar a tot el col·lectiu que també queda suspesa tota activitat al casal.

Els presidents i juntes gestores s’enfronten t a altres problemes com els referents a les contractacions ja realitzades.

La reunió també va servir per expressar els dubtes que es tenen i un cert rebuig a l’anunci unilateral de l’alcalde de València, Joan Ribó de celebrar les falles del 15 al 19 de juliol per l’intens calor que es viu a la ciutat. En tot cas van admetre que encara és massa prompte per aquest debat i que la data la marcarà l’evolució del coronavirus.

El que està clar és que aquest anunci ha deixat destrossat al col·lectiu més nombrós de la capital de la Costera on es compta amb un cens de més de 3.000 fallers.

Una tristesa barrejada amb l’esperança de que es puguen celebrar quan abans millor. Una enteresa i un acatament d’una difícil decisió que contrasta un poc amb les opinions dels veïns d’a peu que s’han mostrat més crítics.

Com veiem aquesta ha sigut una notícia que no ha deixat a ningú indiferent i la suspensió de les falles va donar ahir pas a un degoteig incessant de cancel·lacions d’esdeveniments de tot tipus, d’àmbit social i cultural, polític o esportiu com el futbol regional que es suspèn dues setmanes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.