NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´El corredor polonès´ deixa la música després de 15 anys

El divendres hi ha un concert gratis en la Sala Gomis

El Corredor Polonès, la banda de rock alternatiu en valencià, s'acomiada dels escenaris, després d’una trajectòria de 15 anys al panorama musical. I ho farà en Ontinyent, la ciutat que els va veure nàixer i evolucionar.

A més de repassar la seua discografia, els membres del grup presentaran el seu darrer disc “Fenòmens tangibles”, nominat com a Millor Disc de Rock als Premis Ovidi Montllor 2014. El concert, d'hora i mitja de duració, veurà passar a molts dels exmembres de la banda, donant-li a l'espectacle una vessant molt emotiva.

El Corredor Polonès és una banda de rock melòdic en valencià sorgida a Ontinyent l’any 2000. Va néixer i ha estat com un projecte obert de músics inquiets, amb passió pel rock alternatiu. El 2002 va traure el primer treball; posteriorment durant 2003 i 2004 va estar treballant en diferents projectes i col·laboracions i va traure fins a 4 temes nous repartits en recopilatoris, bandes sonores, concursos i altres col·laboracions, com per exemple la versió rock oficial de l'himne de l'Ontinyent CF.

Posteriorment, en 2005 va enregistrar 7 temes nous per al CD compartit “Catalunya Punk’s”. La banda va continuar col·laborant en diferents recopilatoris i altres projectes a més d’estar present en nombroses gires i concerts d’especial importància, fins a clavar-se de cap, entre 2008 i 2009, en la preparació del seu següent disc “L’Embaràs d’Agnieszka”. El disc va rebre el reconeixement dels premis Ovidi Montllor com a Millor Disc de Rock del 2010 i fou un dels 10 millors discos en català de 2010 segons el públic de la revista Enderrock.    

Després de fer gira amb el disc es va posar en marxa del projecte #elcamellpostrat un concert acústic en directe. Es varen reinventar les cançons de la banda i s’adaptaren per a espais més tranquils i d’escolta activa. Un espectacle emotiu i relaxant on les melodies i les cordes en acústic varen prendre el protagonisme. Aquest concert fou enregistrat el març de 2012 al auditori d’Agullent i publicat en format USB el desembre de 2012. 

Finalment 2013 ha estat l’any de preparació del nou treball Fenòmens Tangibles que va sortir tot just començar 2014. Un disc en la línea musical del grup, reforçant i recuperant la immediatesa i la duresa d’anteriors treballs al disc de 2010. Un so més directe, més potent i cru. Aquest disc va ser nominat com a Millor Disc de Rock als Premis Ovidi Montllor 2014.

L’últim concert d’El Corredor Polonès és gratuit i es tindrà lloc el divendres a les 19 hores, a la Sala Gomis d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.