NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acull una assemblea extraordinària amb el col·lectiu faller

Assenyalen que celebraran les falles 2020 quan siga possible

Anit també a Gandia la Federació de Falles convocava una assemblea extraordinària amb el govern per posar-se a disposició del col·lectiu i ajudar-los amb les pèrdues d’aquets dies i el greuge de l’ajornament de les festes. Acabava així un dia molt complicat on el president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, agraïa a les comissions la seua enteresa a través de les xarxes socials.

L’Ajuntament de Gandia ha revocat totes les autoritzacions d’activitats falleres i es posa a disposició dels agents fallers per tal de mantenir totes les contractacions ja signades per a la nova data de Falles. Ací l’impacte és menor que altres municipis ja que encara no hi havia carpes, ni grans elements ni ninots al carrer.

En quant a la millor data de celebració tots van coincidir en què siga quan abans millor per no entorpir el proper exercici faller, sent una opció a principis de maig.

Aquesta és l’opinió dels fallers però també hem eixit al carrer per recollir la dels veïns i veïnes i trobem per a tots els gustos, els que estan a favor per tractar-se d’un tema de salut i els que estan en contra per haver provocat una alarma innecessària o per què és una decisió que arriba tard.

Les falles és una festa que de moment no es poden portar a terme però tant la Federació com l’ajuntament han deixat clara la seua postura unànime de que Gandia tindrà falles durant aquest 2020.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.