NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent pren possessió de l'immoble del nou Palau de Justícia per cedir-lo a Conselleria

L'antiga fàbrica de Bernabeu

L’Ajuntament d’Ontinyent portarà al seu proper ple la cessió definitiva de l'antiga fàbrica de Bernabeu a la Conselleria de Justícia, per tal de seguir avançant cap a la creació del nou Palau de Justícia de la ciutat. Un anunci que feia l’alcalde en la visita a l’edifici on s’unificarà les quatre seus judicials amb què es compta actualment.

Esta cessió es podrà fer efectiva una volta acabat esta mateixa setmana el període d’exposició pública al voltant de l’actuació, període que ha conclòs sense la presentació d’al·legacions i que suposa una fita importantísima.

L’alcalde recordava que la compra es va fer efectiva per 500.000 euros, suposant l'adquisició de l’edifici i la parcel·la de 3.700 m2 on s’ubica, que va eixir prèviament a concurs públic.

L’edifici de l’antiga fàbrica de Bernabeu, situat a 450 metres de l’actual Palau de Justícia, és una construcció aïllada que compta amb dues plantes i quatre façanes a parcel·la que permeten unes condicions òptimes d’enllumenat natural i ventilació de

les estàncies, unes característiques que també afavoreixen la distribució dels espais, optimitzant recorreguts i zones comunes.

La construcció es troba en una parcel·la tancada amb un únic accés des del carrer Rafael Sanchis Seguí, i compta amb espai per a pàrking.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.