NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es suspèn l'activitat educativa i formativa presencial en la Comunitat Valenciana de forma indefinida

Com mesura preventiva davant el Coronavirus

A partir del dilluns 16 de març tota activitat docent, tant en primària, secundària, formació professional i ensenyança universitària queda suspesa de març de forma indefinida. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig després de la reunió mantinguda amb la Mesa Interdepartamental per al a prevenció i actuació front al coronavirus.

Amb l’objectiu de mantenir un acompanyament educatiu a l’alumnat el més normalitzat possible, la Conselleria d’Educació ha dictat unes instruccions que hauran de seguir tots els centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics; entre elles que el personal docent assistirà amb caràcter general als centres educatius i que la direcció podrà promoure els sistemes de treball a distància.

Al cas de les Universitats es facilitaran els mitjans necessaris perquè la docència puga seguir impartint-se de forma virtual.

Aquest autotest també ofereix informació addicional per als que ja estan aïllats en casa.

Per la seua banda la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló ha indicat que el telèfon d’informació 900 300 555 ha rebut ja més d’11.100 cridades. A  més, com a novetat, s’ha habilitat un autotest en la pàgina web de la conselleria per a que totes les persones que tinguen dubtes comproven si presenten simptomatologia compatible amb el virus i s’informen dels passos a seguir.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.