NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La crida per donar sang rep una resposta espectacular

s'ha hagut de sol·licitar més material per fer front a la demanda

La donació de sang segueix sent necessària per a cobrir les necessitats assistencials i aquest procediment és una de les excepcionals que permeten abandonar el domicili durant el període on es mantinga l’estat d’alarma. I precisament donar sang és el que han fet en massa els veïns de Canals que inclús han acabat les provisions durant el matí el que ha obligat a sol·licitar més material per fer front a la demanda de la vesprada. El punt s’ha habilitat a Ca don José, evitant així els centres de salut.

Als professionals sanitaris els està sorprenent aquesta resposta on la solidaritat de la gent es fa palesa.

Con conseqüència de l’estat d’alarma pel coronavirus s’ha elaborat un protocol d’actuació que permet comptabilitzar les donacions amb les mesures preventives establertes; aquestes són les mesures establertes.

Tots els dies es necessiten 650 unitats de sang en la Comunitat Valenciana per atendre la demanda hospitalària i a dia de hui més que mai òbviament per poder atendre als malalts per coronavirus però també als crònics i accidents.

Totes raons de pes perquè ja sabem que donar sang és compartir vida. Demà dimecres 18 el Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana acudirà a Enguera de cinc a vuit i mitja, concretament a la Casa de Cultura; el divendres estarà a les mateixes hores al local social del municipi d’Anna i a la llar del jubilat de Tavernes de la Valldigna.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.