NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els nostres espectadors ens envien vídeos gravats des de casa

On ens ensenyen com combatre l'avorriment durant el confinament

La nostra crida feta als nostres espectadors perquè ens ensenyen com combaten l’avorriment en casa pel confinament obligatori està tenint resposta i molts són els que ens han enviat els seus vídeos: tenim a Pepe Sanchis, ex-director de la Casa de Cultura i tertulià al Bon Dia Comarcal que ens cuina roses caseres amb dacsa; en altre membres del Cercle Musical Primitiva d’Albaida “El Gamell” ens interpreten diferents peces; una xiqueta de Xàtiva, de nom Eva es llava les mans a consciència; tenim a la nostra companya Marival fent esport i a un espontani que viu a la Baixada de l’estació de Xàtiva i que des del seu balcó ens ofereix una mascletà fallera. Els veiem a continuació per posar un punt amable i divertit a una situació tan excepcional.

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.