NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Govern mobilitza 200.000 milions d'euros per ajudar a famílies, treballadors, autònoms i empreses

Davant la frenada de l'activitat

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest matí davant un Congrés amb menys de 30 diputats per defendre les mesures excepcionals davant la crisi del coronavirus; ahir en la seua compareixença va desgranar el pla de xoc de mesures econòmiques, laborals i socials que mobilitza 200.000 milions d’euros davant la frenada de l’activitat.

Les mesures es distribueixen en les quatre grans àrees prioritàries a partir de la filosofia de no deixar a ningú enrere.

 

 

Per a les famílies en situació vulnerable s’inclou la moratòria en el pagament d’hipoteques i subministrament bàsics com aigua, llum i gas. A més s’estableix una pròrroga automàtica fins setembre de l’abonament social a les llars beneficiàries.

 

 

Com mesura de recolzament dels consumidors, s’estableix la interrupció del còmput del termini per a la devolució de productes dels consumidors cobrar la prestació per desocupació encara que no complisquen amb el període de cotització mínim. A més en cas d’ERTE als empresaris se’ls exonerarà de l’aportació de les quotes a la Seguretat Social.

 

 

El pla també incorpora mesures a favor dels autònoms per facilitar el seu accés a la prestació per cessament d’activitat i l’exoneració de les quotes.

 

 

Als treballadors se’ls permet adaptar o reduir la seua jornada laboral per atendre a persones al seu càrrec, sent possible una reducció del 100% sense que puguen ser sancionats o acomiadats.

 

 

L’estat proporcionarà al teixit empresarial tota la liquiditat que necessite per a mantenir-se operatiu; motiu pel qual el president feia una crida perquè es prenguen en compte aquestes mesures i no s’acomiaden als treballadors.

 

 

Altres mesures van destinades a reforçar la protecció de l’ocupació com la flexibilització i agilització dels ERTE on tots els treballadors afectats tindran dret a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.