NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida accelera el pagament a autònoms i menudes empreses per a generar liquiditat

També suspèn el cobrament de les taxes d'ocupació de via pública

L’Ajuntament d’Albaida ha donat instruccions als seus departaments d’Intervenció i de Tresoreria perquè prioritzen i donen agilitat a la tramitació dels expedients de pagament de les factures dels proveïdors i dels serveis contractats, especialment pel que respecta als autònoms i xicotetes empreses, per tal de dotar-los de liquiditat econòmica i poder afrontar el pagament de nòmines i despeses imprescindibles. Tot i que, des del 2018, el consistori va regularitzar aquest període, situat en una mitjana de 8,82 dies, la mesura accelerarà el temps entre la recepció de la factura i la seua aprovació.

Altra mesura de suport ha esta la suspensió del cobrament de les taxes d’ocupació de via pública. El consistori albaidí fou, a més, un dels primers en constituir el Gabinet d’Emergència Municipal, CECOPAL.

Així l’Ajuntament d’Albaida es troba al costat dels treballadors i autònoms i de la ciutadania en general, a la que s’insta a que continue fent cas de les recomanacions com ara.

El departament econòmic de l’Ajuntament està treballant al 100% amb mecanismes de teletreball i ha suspès tots els procediments assistencials, d’ací la importància de continuar informant-se a través de les xarxes socials i al telèfon 96 290 09 60.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.