NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat construirà tres hospitals de campanya amb 1.100 llits

També adaptarà dos hotels de Benidorm i València

El Consell ha començat a desplegar l'artilleria pesant davant l'augment de casos de coronavirus -des de l'inici de l'epidèmia hi ha hagut 921 casos i hi ha ja quasi 300 persones hospitalitzades- i ha encarregat ja la construcció de tres hospitals de campanya, amb 1.100 places hospitalàries addicionals repartides entre les tres províncies.

Amb aquesta decisió, la capacitat de llits hospitalaris de la C. Valenciana s'ampliarà en quasi 1.500 places ja que, el Consell ha previst ja crear 76 places en l'antiga Escola d'Infermeria de la Fe de Campanar om les obres van començar el dimecres com estava previst i comptar amb altres 291 places en edificis i residències de diputació i altres administracions en les tres províncies. Ahir el president de la Generalitat, Ximo Puig va anunciar que les primeres 500 places estaran llestes en quinze dies. A més també s’habilitaran dos hotels de Benidorm i Valencia

En total, i ara com ara, el sistema valencià de salut sumaria un 15% addicional de llits de les té als hospitals públics. Els privats també han oferit els seus espais i ací es podrien sumar altres 800 llits.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.