NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova pàgina web d'informació del coronavirus

infocoronavirus.gva.es

La Generalitat ha llançat la nova pàgina web infocoronavirus.gva.es per a donar consells, recomanacions i instruccions a la societat valenciana sobre les distintes situacions originades pel coronavirus. El web, impulsat per Presidència té com objectiu centralitzar tota la informació autonòmica relativa a la dolència i enllaça amb totes les pàgines que cada conselleria ha creat com l’Autotest habilitat per Sanitat.

La part central de la pàgina s’articula al voltant de tres àrees: la sanitària, la relativa al confinament en casa i la relacionada amb el món del treball i l’empresa. La primera àrea agrupa tres situacions: si es té símptomes, si es conviu amb una persona afectada o si es pertany a un grup vulnerable o de risc. La segona àrea d’informació atén a altres tres situacions de caire més domèstic: si estem en casa en aïllament, si estem a soles o siguem major o si es té por o ansietat per la nova situació. El tercer bloc està més centrat en l’àmbit laboral i empresarial i es donen consells en funció a altres tres situacions: si es té un negoci; si s’ha de fer teletreball o si som treballadors.

Igualment ofereix consells per mantenir una bona forma física i mental si s’està en quarantena o sobre com actuar amb els més menuts, a més de sobre els recursos educatius per a la població infantil i adolescència.

La pagina web destaca, en lloc preeminent, el telèfon d’informació de la Generalitat per a aquelles persones que tinguen una consulta sobre el coronavirus, 900 300 555.

El web també incorpora totes les notícies de la Generalitat relatives al coronavirus així com tots els tuits d’última hora sobre la malaltia amb la intenció de fer arribar la informació del la manera més directe front a la informació falsta que, en alguns casos, circula per la xarxa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.