NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Crida per potenciar les compres al xicotet comerç

Missatge de l'Ajuntament d'Ontinyent i agents socioeconòmics

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez junt als agents socioeconòmics han fet una crida a la ciutadania per tal que faça les seues compres en el xicotet comerç, especialment durant el decret d’alarma. Així, a través d’una conferència amb els representants de les patronals i centrals sindicals de la ciutat es posava de manifest la greu situació en què es troba el comerç local per la paralització de l’activitat econòmica derivada de la pandèmia. Una de les mesures acordades és posar en marxa de manera immediata una campanya per a incrementar la confiança de la població per comprar al comerç de proximitat i altra per a quan acabe la crisi. Dins d’aquesta s’està avaluant la possibilitat d’implantar bons de consum.

La reunió també va servir per coordinar les polítiques econòmiques i fiscals durant i després de la pandèmia.Pel que fa als impostos i taxes municipals, l’alcalde ha avançat que s’està estudiant l’ajornament o ampliació dels terminis de pagament, així com el seu fraccionament per facilitar la seua liquidació per part de particulars i empreses. Al mateix temps Rodríguez ha insistit que l’Ajuntament està prioritzant el pagament a autònoms i xicotetes empreses proveïdores i ha avançat que es treballa en el disseny d’un pla d’ajudes a autònoms i empreses afectades per la crisi del covid-19.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.