NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva posa en marxa un servei de neteja intensiu

A les zones més sensibles de la ciutat

L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa un servei per a desinfectar diàriament les zones especialment sensibles com són la proximitat dels centres sanitaris, els grans supermercats i centres de distribució d’aliments i els contenidors de la ciutat. En la resta d’espais públics es desinfecta periòdicament a través dels serveis municipals i de les empreses de serveis públics contractades a tal efecte.Hui com veiem la neteja també ha arribat a les pedanies de Xàtiva; en aquest cas un tractor desinfecta els carrers d’Annauir.

A més la UME, la Unitat Militar d’Emergència també ha fet parada a la ciutat per a procedir a la desinfecció d’espais com ara les estacions de tren i autobús, els centres de majors i de Dia o els pavellons municipals. Una tasca que ve realitzant a diferents ciutats i pobles a nivell autonòmic i estatal, per tal de frenar la propagació del Covid-19 ja que la neteja viària és d’especial importància en l’eliminació de la càrrega viral que poden contenir les vies públiques.

L’Ajuntament també ha estat en contacte amb les diferents residències de la ciutat per tal de conèixer les necessitats d’aquestes pel que fa a materials i serveis bàsics, així com amb diferents empreses del sector tèxtil per estar coordinats en cas de ser necessària la fabricació de mascaretes o bates.

I de Xàtiva són també aquestes imatges del dia d’ahir a les vuit de la vesprada, moment en què milers de veïnes aplaudeixen des les seues finestres i balcons el dur treball que realitzen els professionals sanitaris en aquesta crisi del coronavirus, ara també amb projeccions i on també es sumen les sirenes i les llums dels cotxes de la Policia Local i Nacional. I precisament els vehicles dels cossos de seguretat s’han aproximat aquest cap de setmana fins a les urgències de l’hospital Lluís Alcanyís per oferir el seu particular homenatge als que estan al capdavant, en la primera fila d’aquesta crisi sanitària.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.