NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més recursos sanitaris

La Generalitat Valenciana nolieja dos avions per a portar de la Xina material sanitari i facilita hotels per a l?allotjament del personal sanitari

La Generalitat Valenciana ha noliejat dos avions per a portar de la Xina material sanitari amb el que cobrir les necessitats en la lluita contra el coronavirus. Gràcies a l’ “Operació Ruta de la Seda”, previsiblement el dimarts arribaran mascaretes, respiradors, bates i ulleres de proveïdors provinents d’aquest país que té actualment la major capacitat de producció.

Puig ha donat detalls de la compareixença celebrada ahir diumenge amb el president del Govern, Pedro Sánchez com el recolzament a l’ampliació de l’estat d’alarma però ha demanat accelerar l’efectivitat del confinament perquè els 15+15 siguen efectius i no siga necessària una nova ampliació.

En aquest sentit, Puig, ha advocat per reforçar els controls per al compliment de les mesures actuals.

Per altra banda, la Generalitat ha arribat a un acord amb el sector hoteler de la Comunitat Valenciana perquè el personal sanitari valencià dispose d’allotjament en hotels situats en llocs pròxims als hospitals. Aicí l’acord amb aquetes empreses contempla dos línies d’actuació: per una banda, comptar amb hotels medicalitzats que serveixen de reforç al sistema sanitari per acollir a pacients lleus i per altra, incorporar hotels destinats als professionals per estalviar els desplaçaments als seus domicilis.

Per a aquesta setmana hi haurà ja hotels operatius per a aquest segon ús en Alacant, València, Castelló i Elx i s’ultimen acords per ampliar a altres municipis.

Com hem escoltat, el president agraïa la generositat del sector hoteler pel seu compromís en aquest combat comú que és la pandèmia Covid-19.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.