NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Evolució coronavirus

Sanitat confirma 297 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana i la xifra total ascendeix a 1901

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló ha comparegut hui dilluns per actualitzar la informació sobre la incidència del coronavirus en la Comunitat Valenciana. S’han confirmat 297 nous casos positius, que eleven a 1901 el total de casos positius, dels quals 702 estan ingressats en l’hospital i 138 d’ells, en la UCI.

Fins el moment s’han produït un total de 94 morts, 25 des de l’actualització d’ahir.

La bona notícia és que fins les 20 hores d’ahir, s’han donat un total de 36 altes. Pel que fa a les proves que han donat un resultat negatius són fins el moment 7293.

La consellera també ha actualitzat la situació de les residències de majors de la Comunitat que estan sent intervingudes, on les de Torrent amb 6 morts i Alcoi, amb 21 són les més afectades.

Ana Barceló també ha donat a conèixer que en aquests moments s’està realitzant un repartiment de material sanitari entre els hospitals de la Comunitat. En concret 128.400 mascaretes, 250.000 guants i 1400 litres de solució hidroalcohòlica i s’està esperant l’arribada de material de carregaments amb bates impermeables i monos amb un sol ús.

Fins el moment, un total de 1640 professionals sanitaris s’han inscrit en la borsa de treball habilitada per la Conselleria de Sanitat perquè personal mèdic i infermeres jubilats fins els 70 anys i metges i metgesses que encara no tenen especialitat puguen ajudar a combatre el coronavirus. El nombre de professionals sanitaris que han donat positiu en total és de 378.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.