NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les famílies de quasi 60.000 alumnes rebran per SMS l'accés al val-beca menjador

Per adquirir aliments en la cadena de supermercats Consum

La Conselleria d’Educació, Ciència i Esport farà l’enviament de cada “val-beca menjador” als telèfons mòbils de les famílies de quasi 60.000 alumnes, per mitjà d’SMS. D’aquesta manera es rebrà un enllaç que condueix a un espai on s’ha de posar el  DNI o NIE del pare, mare o tutor o tutora legal del menor que va sol·licitar aquest curs la beca. En aquest espai també es demanarà que es pose el número de telèfon mòbil on s’ha rebut l’SMS.

Una volta realitzat aquest pas, les famílies tindran accés al “val-beca menjador” per a cada fill o filla. Aquest val es bescanviarà per aliments en qualsevol supermercat de la cadena Consum/Charter. El seu valor és de 60 euros i substitueix al servei de menjador escolar del 16 de març al 3 d’abril. Cada val només es pot utilitzar una vegada. És molt important que les famílies adquireixen els aliments necessaris per valor de 60 euros en una sola compra.

S’admetran tres intents per posar el DNI i el número de telèfon. Si no es posa la informació correcta, es bloqueja l’accés. Si ocorre, les famílies no deuen preocupar-se. Han de contactar telefònicament amb el mestre perquè puga transmetre la incidència. Així es podrà desbloquejar l’espai perquè es torne a intentar.

Hi ha 445 establiments de Consum i Charter en tot el territori valencià, 296 en València, que garanteixen que les famílies puguen accedir a un del seu municipi o en localitats veïnes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.