NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La crisi paralitza 13 promocions de pisos

Els promotors demanen a l´Ajuntament que els torne l´aval

La crisi, que ha afectat especialment al sector immobiliari, ha provocat la paralització de 13 projectes que incloïen la construcció de 3.620 pisos repartits en els barris del Llombo, Sant Josep, Sant Rafel i entre l’Avinguda d’Almaig i Albaida d’Ontinyent, on s’ha paralitzat la última de les unitats d’execució previstes per falta de viabilitat.

La complicada conjuntura econòmica que arrossega el sector des de fa set anys s’allargarà, almenys, set anys més, un pronòstic fet pels propis constructors, que estan demanant a l’Ajuntament la paralització dels projectes per a no pagar l’aval i els interessos. I és que els empresaris, al presentar el projecte davant l’Administració local, posen damunt la taula un aval bancari del qual estan pagant interessos, malgrat no haver donat un pas endavant en la construcció. Ara pretenen que l’Ajuntament, a més de paralitzar el projecte, els torne l’aval per a no crear més despeses a l’empresa.

En total, es quedaran per construir 3.620 pisos i la única promoció que sembla que anirà endavant és la projectada en l’antic edifici de Paduana, en la Plaça de la Concepció, on ja s’ha anunciat la construcció de pisos i baixos comercials en una de les construccions més emblemàtiques de la capital de La Vall d’Albaida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.