NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ofereix una consulta de pediatria on-line

A través de les xarxes socials i correu electrònic

El servei de Pediatria del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha posat en marxa un programa d’ajuda amb l’objectiu d’evitar la saturació dels telèfons d’atenció primària així com els desplaçaments innecessaris per a consultes bàsiques. Es tracta d’un correu electrònic, un perfil de twitter i altre de facebook, a través dels quals els professionals de pediatria responen preguntes, dubtes i consultes que poden tenir les famílies sobre els més menuts. Tot i així es sol·licita que les consultes siguen enviades preferentment a la direcció de correu pediatria.dsxo@gmail.com

La iniciativa està coordinada també amb totes les pediatries d’atenció primària dels centres de salut pel doctor Andrés Tarragón i ja han rebut nombroses consultes telemàtiques de pares i famílies. (Tens un vídeo de vacunació) Una de les preguntes més freqüents ha de vore amb les vacunes per si es poden aplaçar o no però al cas dels bebès de 2 a 4 mesos són obligatòries.

Als pares i mares també els preocupa els refredats i la tos típica d’aquestes dates però la majoria estan provocats per rinovirus sense importància.

A través de les xarxes socials també es pengen vídeos informatius com la importància de continuar amb la lactància materna per la seua gran protecció vírica.

Al grup de pediatres que habitualment atén en aquest departament s’han incorporat dos jubilats. Per altra banda i per a contribuir a fer més suportables aquests dies en casa als més menuts, el departament ha promogut una campanya dirigida a fomentar la seua creativitat. Per tal motiu es demana als més menuts que envien dibuixos a través de les xarxes, els quals s’imprimiran i es penjaran en les parets dels centres de salut i hospitals. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.