NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Comunitat Valenciana registra hui dimarts 266 nous positius per coronavirus i 21 morts

Xifra lleugerament menor que la jornada anterior

La Generalitat ha atès més de 40.000 cridades relacionades amb el coronavirus i el web ja compta amb quasi 2 milions d’entrades.

 

En quant a la situació de les residències, s’han detectat 40 nous positius: hi ha contagiats 144 residents i 59 treballadors.

Un dels drames als que estem assistint els últims dies és no poder acomiadar-se dels éssers volguts morts per coronavirus. En aquest sentit la Generalitat Valencia a través de l’equip que ja va treballar en la llei de mort digna està estudiant quin seria el

mètode més adequat per poder portar a terme aquest ritual necessari per superar el dol.

Amb l’arribada del material promès pel Govern i el procedent de la Xina gràcies a les gestions del Consell, la Comunitat disposa a hores d’ara amb subministrament suficient adquirirà més per comptar amb fons suficient per poder fer front a les situacions més dolentes.

Hui 24 de març, la Comunitat Valenciana ha registrat 266 nous positius per coronavirus i 21 morts més. En total, els positius s’eleven a 2.167, 414 són sanitaris i han mort 115 persones, 35 d’elles usuaris de residència de majors. La xifra de nous contagiats suposa una reducció respecte a la de la jornada anterior quan es confirmaren quasi 300 casos; les morts també s’han reduït.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.