NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Agraïment de l'alcalde a l'empresariat ontinyentí

Les empreses locals estan abastint la ciutat amb equipament d'us sanitari i entre d'altres, el gerent del Centre Comercial el Teler ha mantes converses amb industries xineses per rebre més material

Les empreses ontinyentines estan bolcants-e en atendre les necessitats d’equipament sorgides amb la crisi del Covid-19; una tasca totalment solidària i altruista que ha agraït l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez.

De totes elles, una de les més destacades és la gestió realitzada pel gerent del Centre Comercial El Teler, Chen Wu Keping que ha canalitzat l’adquisició per part del Govern Valencià de material molt divers noliejant dos avions procedents de la Xina, el primer d’ells ha aterrat aquest matí en l’aeroport de Saragossa.

 

 

Junt a ell són moltes les empreses locals que s’han sumat a aquesta causa com Publika que ha fet que es pugen adquirir des de l’Ajuntament material certificat i homologat. Altres fins i tot han fet donacions a fons perdut com  Inaltech, MicroOhm, Tejidos Mila Rosa o la cooperativa Vinícola Onteniense que ha donat al voltant de 70 mascaretes.

 

 

Donacions desinteressades a l’Ajuntament que distribuirà aquest material entre els efectius d’emergències o auxiliars d’ajuda a domicili tant municipals com d’associacions com ara AFAO, AMCO o residències de majors.

 

 

I orgull és el que sent el primer edil davant l’actitud de les empreses que estan prenent accions que ajuden a fer front a la situació

 

 

Hui també hem conegut que les instal·lacions de MLS Textiles en Ontinyent, propietària de Lurbel també ha adaptat part de la seua capacitat productiva al desenvolupament de productes de protecció al personal sanitari com guants i màscares protectores baix la tecnologia tèxtil pròpia Regenactiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.