NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Especial COVID 19: Entrevista amb l'alcalde de Rotglà i Corberà, Amador Climent.

El primer edil valora positivament la situació a la localitat, posa en valor a tot el teixit , fa una crida a la responsabilitat social i llança missatge d'esperança i tranquil·litat

A la televisió Comarcal els acosten l’actualitat dels nostres municipis enfront la crisi sanitària provocada pel COVID 19. Una situació que ha portat a extremar les mesures a nivell nacional amb la declaració de l’Estat d’Alarma i que ha originat un repensament de la gestió que es fa als ajuntaments que amés de canviar la seua dinàmica de treball, han desenvolupat protocols i polítiques enfocades a garantir no sols la seguretat sanitària dels seus habitants sinó també el benestar socials de tots i cadascun dels sectors que conformen la societat. D’aquest mode, s’ha posat èmfasi en la protecció dels sectors mes vulnerables com poden ser els majors o les persones amb diversitat funcional i ja estan treballant els nostres consistoris per fer front a la inevitable crisi econòmica que comporta aquesta situació. A més tots i cadascun dels municipis de les comarques  centrals han donat prioritat a les tasques de desinfecció dels carrers i edificis municipals, entre d’altres qüestions.

Es admirable com en  la majoria dels casos hem vist a les nostres localitats  un teixit social i empresarial molt implicat en la causa, que ha repensat la seua producció o que promou moviments per tal de donar resposta a les necessitats que puga provocar la crisi del COVID 19

Coneguen tots els detalls, a l’entrevista completa


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.