NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La xifra més alta fins ara

28 nous morts i 449 nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana, les xifres més altes des de l?esclat de la crisi sanitàri

Hui dimecres la xifra de nous contagis i morts a la Comunitat Valenciana és la més alta de les que s’han donat fins ara i tal i com ha assegurat la consellera Ana Barceló, hem pujat un escaló més. A les últimes 24 hores, la pandèmia de coronavirus s’ha cobrat la vida d’altres 28 persones amb el que nombre de morts s’eleva a 143; a més s’han detectat altres 449 nous contagis, la majoria en Alacant i la xifra total d’afectats és de 2616 des de l’inici de la crisi sanitària.

Del total de persones afectades, 1071 estan ingressades en algun hospital i d’elles, 198 estan en alguna unitat UCI en situació greu.

En quant a la situació de les residències, hi ha casos positius en 45 centres de la Comunitat amb incidència desigual, ja que en algunes hi ha un sol positiu d’un professional i en altres afecten a usuaris. El total de treballadors sanitaris infectats és 485, la xifra s’ha incrementat en 71 respecte a ahir i s’han inscrit en la borsa de voluntaris un total de 1870 professionals.

Com úniques dades positives trobem les 44 altes de persones ja curades i les 8543 proves que han donat negatiu.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.