NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

154 denúncies fins ara

A Ontinyent les forces i cossos de seguretat efectuen 154 denúncies des de l?inici de l?Estat d?Alarma

Les diferents forces i cossos de seguretat que actuen a Ontinyent i el seu terme, Policia Local i Nacional i Guàrdia Civil, han efectuat un total de 154 denúncies des de l’inici de l’Estat d’Alarma, una xifra qualificada pel regidor de Policia Local, Pepe Gandia com continguda en comparació amb altres ciutats que demostra el civisme, la disciplina social i la comprensió que està tenint la ciutadania d’Ontinyent davant aquesta situació excepcional.

A la capital de la Vall s’han fet més de 400 controls, la majoria dels casos finalitzaven amb advertències sobre la importància del compliment de les mesures imposades a nivell estatal. Tot i així, seguint les instruccions de la Delegació del Govern d’anar incorporant sancions davant els reiterats incompliments d’algunes persones s’ha procedit a efectuar denúncies, que van dels 100 als 60.000 euros i que al cas d’Ontinyent es concentren en l’ ús del vehicle per més d’una persona encara que hui mateix el Govern ha modificat aquest punt permeten que dues persones viatgen en un mateix cotxe, el conductor i altra al seien oposat de darrere i sempre que el desplaçament es realitze per una de les causes contemplades: comprar aliments i productes farmacèutics, assistir a centres sanitaris, acudir al treball o cuidar a majors, menors i dependents. Les altres sancions han sigut per deambular per la via pública o l’ús d’establiment per dur a terme reunions.

El regidor de Policia també ha agraït als agents i dispositius d’emergències el seu esforç i sacrifici; un esforç que també es demana a la ciutadania que continue fent per atendre a les indicacions de les administracions, sempre per tal d’evitar posar en perill a les persones, salvar vides i eixir quant abans d’aquesta situació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.