NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reforçament de Serveis Socials

L?Ajuntament de Xàtiva reforça el servei d?ajuda a domicili doblant el personal i ampliant l?horari d?atenció per telèfon

El departament de Benestar Social de Xàtiva ha ampliat l’horari d’atenció del Servei d’Ajuda a Domicili per a persones grans per tal d’ajudar i atendre a aquest sector, un dels més vulnerables davant l’emergència sanitària produïda pel Covid-19. En concret es pot cridar a aquest telèfon, 926 228 98 16 de dilluns a divendres els matins de 9 a 14 i les vesprades de 16 a 21 hores. Per a emergències de cap de setmana es recorda que s’haurà de telefonar a la Policia Local o al 112.

El servei ofereix, a més de resposta a consultes i orientacions respecte a la situació, un servei de compra d’alimentació bàsica, productes d’higiene i productes farmacèutics que es fan arribar als domicilis de les persones afectades.

Benestar Social també recorda que té disponible el telèfon 96 228 98 08 per tal d’atendre consultes d’altre caire relacionades amb aquest departament. L’horari d’atenció és també de 9 a 14 i de 16 a 21 hores.

Des de l’Ajuntament de Xàtiva també s’informa als veïns que si es troben amb les tapes dels contenidors de fem obertes, no hi ha que tancar-les. El servei de neteja les ha deixat d’aquesta

manera per evitar el contacte dels ciutadans amb ells i previndre així possibles contagis.

A més l’empresa de recollida de residus tèxtils demana que no es diposite roba fins que passe l’Estat d’Alarma per seguretat.

I en Xàtiva, capital de comarca, cada dia a les vuit de la vesprada és massiva la presència de veïns que ixen als balcons per aplaudir als sanitaris. Anit a més recorregueren els carrers un grup d’ambulàncies i cotxes policials que van fer sonar les seues sirenes per sumar-se a la causa i per animar a tots els xativins a seguir en casa per a que la crisi sanitària del coronavirus acabe quant abans.

I quedar-se en casa no significa avorrir-se com veiem a les imatges i molts són els que elegeixen fer esport per a contribuir a mantenir la salut física i mental i si ajudem als nostres fills a introduir-se en aquesta pràctica tan saludable contribuirem també al seu benestar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.