NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Missatges d'agraïments

Amparo Canals, alcaldessa de Benigànim agraeix als seus veïns la seua responsabilitat i solidaritat i després juguem amb la mascota del MITA d?Albaida

Continuem rebent més missatges institucionals en aquest cas de l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals on dóna les gràcies als sues veïns per la responsabilitat i solidaritat mostrada en aquest temps de crisi i com no als cossos de seguretat i sanitaris. Després d’ella molts treballadors municipals ens donen idees i consells per passar i continuar amb el confinament.

I altre vídeo el protagonitza la mascota del Museu Internacional de Titelles d’Albaida, MIta Monster que ens proposa un joc i ens envia salutacions de part dels Gegants d’Albaida.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.