NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més material i tests ràpids

El Consell reparteix 54.000 quilos de material sanitari adquirit en la Xina i arriben a la Comunitat els primers tests ràpids

Anit arribava a un magatzem de la Conselleria de Sanitat ubicat en l’àrea metropolitana de València el primer carregament procedent de la Xina, que ocupava al voltant de 200 m3 de volum. Una remesa, composta principalment per guants, mascaretes, equips de protecció i respiradors que hui ha començat a distribuir-se entre els hospitals, centres de salut i residències de la Comunitat. L’operació exprés activada de manera autònoma pel Consell per a revertir l’escassetat de material de protecció continuarà amb una segona entrega més gran, uns 400 m3 aquesta mateixa setmana. En total es calcula el repartiment d’al voltant de 54.000 quilos de material sanitari. I la Generalitat obri la porta a més entregues la setmana vinent.
L’operació, batejada com “Ruta de la Seda” s’ha tancat amb proveïdors xinesos per un muntant global d’11 milions d’euros. 
Junt a l’arribada d’aquest primer avió, el repartiment ja ahir dels primers kits fou altre dels alleujaments mentre la pandèmia segueix en fase de pujada. La primera remesa inclou 6.000 test ràpids que en només 15 minuts estableixen si una persona s’ha contagiat amb el coronavirus.
Així la Generalitat Valenciana està posant tots els recursos al seu abast en la lluita contra el covid-19.
i sense que els pacients es baixen del cotxe com ja s’ha fet en altres comunitats.
Pel que fa als hospitals de campanya que s’ubiquen al costat de centres de referència el termini d’execució s’estima en 15 dies.
Aquests kits suposen una nova forma de diagnosticar la malaltia ja que des de fa una setmana s’havia deixat de fer la prova a les persones amb símptomes lleus a les que directament se’ls demanava el confinament en casa sense saber si eren realment positius. El kit busca els anticossos al virus a través d’unes tires reactives i no el virus com tal. Algunes àrees de salut han preparat ja espais on recollir mostres d’una manera més eficaç, sense desplaçar a personal

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.