NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'empresa municipal Sinma Ondara mantindrà els seus 90 llocs de treball

i el personal de serveis essencials continua treballant al 100%

L’Ajuntament d’Ondara ha decidit que l’empresa municipal SINMA Ondara mantindrà tots els llocs de treball mentre duren les mesures de l’estat d’alarma garantit així la continuïtat de les altes a la Seguretat Social i el pagament íntegre de les nòmines. En l’empresa treballen actualment unes 90 persones en diferents departaments. En el que respecta als serveis essencials, el personal continua treballant al 100%, parlem de les seccions de la brigada d’obres i serveis, neteja viària, recollida de residus, emissora de ràdio municipal i administració de l’empresa.

Pel que fa al personal de les Escoles Esportives Municipals, piscina i Escoleta Infantil hi ha al voltant de 47 persones contractades, la majoria amb contractes d’uns 10 mesos a temps parcial que podran continuar el els sues treballs; això suposa continuar mantenint el contacte, tutoritzant tasques als xiquets d’Ondara.

 

 

L’Ajuntament, a més, des de la passada setmana va posar en  marxa el telèfon del major per atendre les seues necessitats. És el 677 996 948.

 

 

L’alcalde, a més al nostre mitjà va agrair la responsabilitat mostrada pels seus veïns.

 

 

L’Ajuntament també ha informat que des de l’empresa concessionària del servei d’aigua es garanteix l’abastiment i sanejament de l’aigua durant l’alerta sanitària. S’ha implementat un pla de contingència per a garantir que l’aigua que arriba a totes les llars és potable i de bona qualitat, així com que arriba en la quantitat adequada. S’assegura, a més, que no es tallarà a ningú l’aigua mentre dure l’estat d’alarma. La concessionària també ajornarà la facturació del primer trimestre de 2020.Des d’Ondara també se’ns informa que la residència Mare de Déu de la Soledat no té de moment cap cas de contagi per coronavirus i que estan seguint tots els protocols marcats tant per Conselleria com pel Ministeri de Sanitat i es prenen totes les mesures necessàries d’higiene i de neteja. Entre les mesures adoptades destaca que no es poden fer visites i que s’han habilitat les estades comunes com la sala gran perquè es mantinga la distància de 2 mestres entre els residents, quan no estan en l’habitació.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.