NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia organitza el I concurs de fideuà des de casa

que durarà fins que finalitze la quarantena

El confinament ens obliga a cuinar. Tots els bars i restaurants estan tancats i demanar menjar a domicili és només per a casos d’extrema necessitat; així que estar entre fogons és indispensable i podem aprofitar per donar renda solta a un plaer per al que de normal no tenim tant de temps. Fins que finalitze la quarantena, l’Associació Cultural Gastronòmica Fideuà de Gandia ha llançat un repte, un concurs des de casa que guanyarà aquell que haja cuinat millor el plat estrella de la capital de la Safor, almenys el que millor aspecte tinga.

Tot el que vulga participar haurà de seguir aquestes indicacions: u, seguir les xarxes de l’associació en Facebook (fideuà de Gandia) i Instagram (@fideuadegandia); dos, penjar la foto de la fideuà en aquests perfils; tres, la publicació ha d’incloure els hashtags #FideuàEnCasa i #FideuàDeGandia i quatre, es valorarà especialment que el plat estiga elaborat amb els ingredients originals. A més els concursants hauran de respondre correctament a dos preguntes: Com es diu la nau on es va cuinar la primera fideuà i quins són els ingredients originals.

 

El premi per al rimer classificat serà un cap de setmana gastronòmic en Gandia per a dues persones, que inclourà allotjament, taller de cuina i tast de cervesa Artesanal Terrànea a més d’un passeig en vaixell per la costa de Gandia.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.