NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Evolució coronavirus i sol·licitud de cita per als que presenten símptomes

La consellera de Sanitat confirma 584 nous positius i altres 24 morts per coronavirus a la Comunitat i anuncia la nova web per donar cita als infectats

La consellera de Sanitat, Ana Barceló ha confirmat la detecció d’altres nous 584 casos positius de coronavirus a la Comunitat Valenciana a les últimes 24 hores amb el que el total d’afectats des de l’inici de la crisi és de 3200 persones. D’elles 57 han rbut l’alta i 1278 estan hospitalitzades, 230 d’elles en la UCI. Altres 24 valencians han mort a causa de la pandèmia i el total ascendeix a 167. A més el nombre de professionals sanitari infectats per coronavirus són 551.

Si ahir eren 45 les residències d’ancians de tota la Comunitat Valenciana en les s’ha detectat algun cas, hui són quatre més, fins 49. Fins el moment han mort per coronavirus 44 ancians. La consellera ha anunciat que hui mateix s’ha posat en marxa en la pàgina web de la Conselleria un enllaç a través del qual es pot demanar cita amb el centre de salut en el cas de que es presenten símptomes.

 

 

Ja saben, només introduint el número SIP en la plataforma i la data de naixement, el pacient rep una cridada per a confirmar la possible infecció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.