NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Generalitat designa l'Ajuntament d'Ontinyent com a punt de repartiment de material sanitari

que abastiran a la majoria de municipis de la Vall d'Albaida i també a la Font de la Figuera, en la comarca de la Costera.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha designat Ontinyent com a un dels 20 centres de repartiment de material sanitari als municipis en la Comunitat Valenciana que abastiran a la majoria de municipis de la Vall d’Albaida i també a la Font de la Figuera, en la comarca de la Costera.

El primer enviament es farà efectiu probablement aquest mateix dijous, per tal de posar-lo a disposició del personal de serveis socials d’atenció primària, inclòs el Servei d’Atenció Domiciliària en totes les seues modalitats de prestació, tant públiques com privades.

 

 

En total, en aquesta primera remesa es distribuiran des d’Ontinyent 231 unitats de gel desinfectant de 50 cl i 57 de 215 ml; 67 caixes de 50 mascaretes i 20 caixes de guants. Els municipis que hauran de replegar aquest material segons el llistat de la conselleria són: Agullent, Albaida, Agrupació d’Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Castelló de Rugat i voltants,  el Palomar i voltants,  La Font de la Figuera i voltants, la Pobla del Duc, Llutxent, l’Olleria, Montaverner i voltants, Quatretonda i el propi Ontinyent. La distribució serà la determinada per la Conselleria i el lloc de replegada serà el propi ajuntament d’Ontinyent.

 

 

Des de la Direcció General d’Atenció Primària i Autonomia Personal s’ha avançat també hui que es facilitarà també als municipis un llistat d’habitatges i residències de diversitat funcional i de xiquets de les diferents zones.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.