NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat Valenciana anuncia ajudes directes als autònoms d'entre 750 i 1500 euros

segons la situació econòmica que acrediten

El Consell aprovarà aquest divendres un decret per a pal·liar les pèrdues econòmiques patides pels treballadors autònoms de la Comunitat Valenciana com conseqüència de l’estat d’alarma. Consisteix en una línia d’ajudes directes d’entre 750 i 1500 euros amb un crèdit màxim inicial de 57 milions d’euros, destinada a atendre tant els negocis que han hagut de tancar com els que han disminuït els seus ingressos. El president Ximo Puig ha fet aquest anunci després de reunir-se per videoconferència amb representants empresarials i dels sindicats per abordar aquestes actuacions de caràcter socioeconòmic. En la trobada també han participat el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent. La voluntat del Consell és complementar els espais als que no ha arribat el Govern d’Espanya.

Altres mesures estan relacionades amb Hisenda com una línia de finançament a interès 0 fins 10 anys.

 

 

El president també ha avançat un paquet de mesures per a alleujar la sitacuió dels treballadors afectes per ERTO.

 

 

Davant els problemes que pateix la Generalitat s’espera l’arribada d’una injecció d’entre 600 i 700 milions del Ministeri d’Hisenda que permetrà aconseguir liquiditat suficient per a pagar deutes pendents amb pymes i empreses.

 

 

Liquiditat també per a la Generalitat que durant les últimes setmanes ha hagut de fer front a la compra de material sanitari en la Xina i ha encarregat la construcció de diversos hospitals de campanya.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.