NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Menys contagiats que ahir

La Comunitat Valenciana registra hui divendres 332 nous casos positius de coronavirus i altres 31 morts

Actualitzant la informació sobre la incidència del coronavirus a la Comunitat Valenciana, hui divendres s’han confirmat 332 nous casos positius, que eleven a 3532 el total de contagiats, dels quals, 1422 es troben ingressats en l’hospital i 252 d’ells en la UCI. Si comparem amb el dia d’ahir on va haver 584 nous infectats, el descens ha sigut considerable. Fins ara s’han produït un total de 198 morts al territori, 31 a les últimes 24 hores. Les altes ascendeixen a 73.

El número total de professionals sanitaris que han donat positiu és de 622.

Les proves que han donat un resultat negatiu fins el moment són 11.024.

Per altra banda, la pàgina habilitada ahir dijous per a demanar cita prèvia en cas de presentar símptomes ha rebut més de 144.000 visites i un total de 1868 persones han sol·licitat cita telefònica a través d’aquest servei.

En quant a la situació de les residències de persones majors s’han detectat positius en 54, 5 més que ahir i s’ha confirmat un brot en la residència de Requena. Precisament hui tenia

previst la UME intervenir amb un nebulitzador amb aigua oxigenada en vàries instal·lacions, entre elles els centres Domus VI d’Alacant i Alcoi, aquesta última amb un tràgic balanç de 26 usuaris morts.

La consellera també ha confirmat que als centres sanitaris de la Comunitat hi ha 3255 llits preparats per a l’ingrés de pacients en cas de ser necessari als que es sumaran les

dels hospitals de campanya que estan muntat-se a les capitals de província.

Un total de 1998 professionals sanitaris s’han inscrit en la borsa de treball on metges i infermeres jubilats fins els 70 anys i metges que encara no tenen especialitat puguen ajudar a combatre el coronavirus.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.