NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Plenari telemàtic

El plenari municipal de Xàtiva del mes de març es podrà a seguir a través del canal Youtube de l?Ajuntament i la ciutadania pot enviar preguntes per correu

Per primera vegada en la historia, el plenari municipal de Xàtiva del mes de març es realitzarà per videoconferència. L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el secretari municipal seran els únics que acudiran a l’Ajuntament, mentre que la resta de regidors i regidores es connectaran a la cita a través dels seus dispositius electrònics, una situació que ve motivada per l’emergència sanitària provocada pel Covid-19.

El plenari tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11 del matí, es podrà seguir també a través del canal oficial de l’Ajuntament de Xàtiva a la plataforma Youtube, i les persones que així ho desitgen podran formular les seues preguntes a través del correu electrònic preguntesplenari@ayto-xativa.es. Per a tal fi caldrà identificar-se a través del nom, el DNI i realitzar la pregunta indicant a quin regidor o regidora va dirigida. El termini per enviar preguntes finalitza aquest mateix divendres a les 12 de la nit.

L’ordre del dia d’aquest plenari contempla l’expedient de contractació d’un préstec a llarg termini per al finançament de les inversions de 2020, l’aprovació de la reversió de Bé Immoble cedit gratuïtament per raons d’interès general, i l’aprovació de la modificació puntual del PGOU relativa a la reordenació d’ajustos a la realitat física de la zona dotacional TD-102 i de parcel·la privada al Sector Messes. A més a més també es donarà compte de les matèries delegades en la Junta de Govern Local.

En altre ordre de coses i davant l’actual dispositiu de desinfecció d’espais públics, l’Ajuntament de Xàtiva recomana als propietaris de gossos que eviten passejar amb la seua mascota per zones on s’haja aplicat recentment la desinfecció o que encara estiguen humides pel baldeig. Es recorda a la població que el producte que s’utilitza per a la desinfecció és hipoclorit i derivats,

com ara lleixiu o cloro, els quals no són perillosos per als animals si es té la deguda precaució.

Al mateix temps, Medi Ambient fa una crida al civisme dels propietaris de gossos, recordant-los l’obligació de retirar de la via pública els excrements dels animals i de dipositar-los a contenidors o papereres i que es proveïsquen  d’un recipient que continga una solució d’aigua i sabó o vinagre al 50%, per tal de netejar els orins dels gossos.

Finalment, es recorda que les normes de confinament establides durant la vigència de l’Estat d’Alarma obliguen a reduir les eixides al carrer a allò exclusivament imprescindible, limitant el recorregut del passeig del gos a les immediacions del domicili.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.