NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aplaudiments als xiquets perquè s'ho mereixen

En Xàtiva es van sumar les ambulàncies, el personal sanitari i Epi i Blas

Si hi ha algú sector per al que estiga sent especialment difícil el confinament, tenim clar que ha de ser el dels xiquets i xiquetes perquè estan acostumats a córrer, a jugar als parcs, a l’aire lliure i amb els seues amics. Ells també són uns herois i per aquest motiu, perquè s’ho mereixen, el passat dissabte 28 de març a les sis de la vesprada es va convocar a través del wasap i xarxes socials un aplaudiment per a tots ells. En Xàtiva, a més, la vesprada va estar amenitzada amb cançons infantils emeses per les ambulàncies i SAMU que en fila recorregueren els carrers de la ciutat però és que a més en alguns punts es va rebre una visita molt especial, la d’Epi i Blas que amb els professionals sanitaris es llançaren a ballar al so de la cançó “Cómo se mata el gusano”


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.