NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aprovació de la contractació de préstec per valor d'1.450.000 euros

Fou en l'últim plenari municipal de Xàtiva que es va celebrar de forma telemàtica

Xàtiva va celebrar aquest dissabte el ple corresponent al mes de març que per primera vegada en la història es va realitzar per videoconferència degut a l’Estat d’alarma i que es va poder seguir pel canal oficial de Youtube de l’Ajuntament i on els ciutadans, a més, van poder enviar les seues preguntes. Tots els grups polítics van començar les seues intervencions amb un agraïment a tots i cadascun dels sectors que treballen a la ciutat aquests dies i als treballadors del Departament de Modernització per possibilitar la realització d’aquest plenari. Per la seua part, el portaveu socialista, Ignacio Reig va agrair a la resta de portaveus la seua col·laboració.

El ple va aprovar la contractació d’un préstec d’1.450.000 euros a llarg termini per al finançament de diferents obres del pressupost d’inversions 2020 amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Xàtiva Unida i Ciutadans i l’abstenció del Partit Popular.

El portaveu de Xàtiva Unida, Miquel Lorente va justificar el seu vot favorable en la importància d’injectar el màxim de recursos en l’àmbit municipal; Juan Giner, de Ciutadans va considerar que l’oferta amb Caixa Ontinyent és la més favorable i recolzava la proposta i Mª José Pla, del PP va exposar que més del 50% de les inversions que proposta el govern aquest any pertanyen al Pla Edificant i la resta corresponen a subvencions i ajudes que espera no es seguisquen perdent.

El ple municipal també va aprovar per unanimitat la reversió del Bé Immoble cedit gratuïtament per Aspromivise per raons d’interès general així com la modificació puntual del PGOU relativa a la reordenació d’ajustos a la realitat física d’una zona dotacional i de parcel·la privada en el Sector Meses.

En altre ordre de coses però continuant en la capital de la Costera hui dilluns diferents unitats de l’exèrcit de terra s’han sumat al dispositiu de vigilància amb una patrulla de 32 efectius.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.