NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Disminueix el nombre d'infectats per coronavirus a la nostra Comunitat

326 a les últimes 24 hores

La pandèmia del coronavirus en la Comunitat Valenciana deixa altres 43 morts i 326 nous casos positius en la jornada de hui dilluns. La xifra total de contagis des de que va començar la pandèmia ascendeix per tant a 5510 on 310 persones han perdut la vida fins el moment. A més hi ha 2042 ingressats, 168 més que ahir, d’ells 336 estan en la UCI.

En Espanya per primera vegada ha descendit el número diari de morts i de contagis. A la nostra Comunitat es segueix també aquesta tònica, ahir foren 750 infectats mentre que hui han estat 326. Per a la consellera, són diversos els motius d’aquesta caiguda que podrien indicar que s’està arribant al pic.

Per altra banda, el coronavirus ha entrat ja en 69 residències d’ancians de tota la Comunitat. La Conselleria manté intervingudes set d’elles.

Actualment, la dotació de llits per a cures intensives als centres hospitalaris valencians no es troba en situació límit.

Els hospitals de campanya que s’estan construint junt als hospitals de referència a les tres províncies no s’utilitzaran, en principi per a l’atenció dels malalts més greus però sí permetrà recuperar espai; uns hospitals que estaran finalitzats a meitat d’abril.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.