NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Ajuntament resol el 72 per cent de les denuncies dels veïns

La Línea Verda ha gestionat més de 600 incidències

El 72 per cent de les incidències denunciades pels veïns de Xàtiva a través de la Línia Verda estan solucionades. Així es després de les dades ofertes per l’Ajuntament i que corresponen als primers mesos d’ús d’esta iniciativa que permet denunciar desperfectes a través d’una aplicació mòbil que pot instal·lar-se en qualsevol telèfon.

La majoria d’incidències comunicades fan referència a l’enllumenat, al servei de parcs i jardins, a la neteja i a les voreres i carrer. Fins al novembre de 2014 s’havien rebut més de 600 incidències.

La implantació del servei Línia Verda ha suposat el Premi Qualitat 2013 en la categoria de desenvolupament urbà saludable i sostenible atorgat per la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables.

La capital de La Costera va ser una de les primeres ciutats que va posar en funcionament la Línia Verda a finals de 2013 i els veïns han demostrat una molt bona acollida del servei.

Per a fer ús d’esta aplicació, només cal descarregar-se-la gratuïtament al mòbil. Una vegada oberta, l’usuari decideix si plantejar una consulta o comunicar una incidència. El procediment és ràpid i senzill, perquè només cal seleccionar el tipus de categoria i, per geolocalització, l’APP s’encarrega de fer arribar a l’Ajuntament les coordenades exactes on es troba. Posteriorment, es pot adjuntar una foto de la incidència i es pot fer un seguiment de l’estat en que es troba gràcies a les notificacions que rep l’usuari al seu mòbil.

Este servei, a més d’implicar al ciutadà en aconseguir un municipi més sostenible, facilita la gestió de l’Ajuntament, perquè agilitza els temps de reacció i permet conèixer situacions que, d’altra manera, podrien passar desapercebudes.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.