NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

S'obri el termini d'inscripcions al Mon·Doc 2020

Mostra de Cinema Documental

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner ha publicat les bases del vuitè Premi Mon·Doc, el qual forma part de la dotzena edició de la Mostra Internacional de Cinema Documental d’aquesta localitat que es celebrarà del 20 al 28 de novembre. Des de demà dimecres dia 1 i fins el 10 de maig, ambdós inclosos, els participants podran inscriure els sues treballs a través de les dues plataformes en línia habilitades per a tal efecte: Festhome i Clickforfestivals. Els documentals es dividiran en dues categories segons la duració; curts per a aquells de menys de 60 minuts i llargs per als que superen l’hora. Podran apuntar-se documentals produïts a Espanya des de l’1 de gener de 2019 endavant.

Com a novetat enguany s’han incrementat el premi en metàl·lic: 1.000 euros millor llarg i 500 millor curt i s’ha dotat econòmicament el Premi del Públic amb 300 euros, el qual fins ara només entregava una estatueta.

Després de l’èxit del Mon·Doc 2019, tant de públic com de participació i d’haver rebut moltes felicitacions per la qualitat dels documentals projectats, l’Ajuntament de Montaverner confirma la seua aposta pel gener documental com a mitjà per donar a conèixer la realitat que ens envolta i per portar fins al cor de la Vall d’Albaida el millor cinema documental nacional i internacional.

Des de la regidoria de Cultura confien en que Mon·Doc continuarà amb la seua progressió i afirmen que treballaran per a que la Mostra continue sent un referent dins del món del documental, no sols a la Comunitat sinó a tot l’estat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.